2 Ağustos 2011 Salı

Sosyal Ağ'da Ünlü Takibi

Sosyal ağlarda ünlü sayısı ve buna bağlı olarakta takipçilerinin sayısı hızla artmakta fakat bir sorun göze çarpmakta sosyal ağlarda sahte ünlü profilleri. İnsanların bir çoğu ünlüleri takip etmek istiyor fakat bu sahte profiller sayesinde olsa gerek bazen yanlış kişileri takip etmekte veya gerçeğine ulaşamadıklarından takip etme isteklerinden vazgeçmekteler.

Zaman zaman tv programlarına çıkan bu ünlüler ısrarla gerçek profillerine ait adresleri veriyorlar. Buda bize gösteriyor ki bu konuda bir karmaşa söz konusu bu karmaşayı ortadan kaldırmak için ünlülere ait gerçek profillerin listelendiği bir web sitesine ihtiyaç var.

Paylaş:


4 Yorum
avatar

çok haklısınız ve ben böyle bir site buldum. hatta TC kimlikle giriş yapılabiliyor ve ünlüler isterlerse elektronik imza ile kimliklerinin takipçiler yanılmasın diye tescil de edebiliyorlar, hemde bedava ismide ilginç ve güzel Takiplen.com

Cevapla
avatar

o web sitesi www.takiplen.com dur.Karışıklıktan ve sahte kişilerden uzak güvenli ve doğrulanmış bir hesap ile mesajlaşma ve takip platformu için tek adres. Takiplen de ancak gerçek kimliğinizle bulunabilirsiniz.

Cevapla
avatar

NEDEN YORUMUMUZ YAYINLANMIYOR, YAYINLANMAYACAKSA NEDEN BU PLATFORM VAR ?

Cevapla
avatar

yorumunuzun yayınlanması için malumunuz onaylanması gerekiyor, onay süresi geçiktiği için özür diliyorum.

Cevapla